Dronken vrouw rijdt vol gas autowasstraat binnen: ”Is dit niet de rem?”

Dronken vrouw rijdt vol gas autowasstraat binnen: ''Is dit niet de rem?''

Een veel te dronken (en boze) vrouw heeft gisteren een wasstraat in Ridderkerk compleet geruïneerd door er op volle snelheid in te rijden. De vrouw was even daarvoor al door de wasstraat gereden, maar irriteerde zich aan het resultaat. Daarop wilde ze haar auto nogmaals laten schoonmaken, maar dat is verkeerd afgelopen.

Wijkagent Jan Waasdorp laat aan RTL Nieuws weten wat hij heeft aangetroffen toen hij naar de wasstraat kwam om de schade met eigen ogen waar te nemen.

”De vrouw was ontevreden over het resultaat nadat zij door de wasstraat was geweest”, legt Waasdorp uit. Ze ging daarom voor een tweede ronde. “De medewerker vroeg nog of de auto in neutraal stond, toen klonk geloei van de motor en vloog zij door de wasstraat.”

De wagen kwam tot stilstand tegen een andere auto, die nog niet uit de wasstraat was. Beide auto’s zaten muurvast en alle wasborstels moesten eruit getakeld worden. De hoogte van de schade is nog niet bekend, maar de wijkagent heeft zomaar het idee dat het een duur grapje gaat worden.

Te veel gedronken

Bovendien is duidelijk geworden dat de vrouw met 1.7 promille veel meer had gedronken dan de wettelijk toegestane 0.5 promille.

Het is niet bekend of de auto nu wel schoon genoeg is voor de vrouw.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven