Dronken vrouw bestelt taxiritje naar Oekraïne

Uber taxi app

Iedereen doet wel eens dingen waarvan men achterafd denkt: wat bezielde me? De Britse Leoni Fildes kan hierover meepraten. De vrouw vierde recent haar 34-jarige verjaardag, organiseerde een borrel en keek daarbij iets te diep in het glaasje.

We moeten helpen

Tijdens het verjaardagsfeest raakten de aanwezigen in gesprek over de oorlog in Oekraïne. De uitkomst was dat allen van mening waren dat zij iets moeten doen. Om direct de daad bij het woord te voegen, besloot de jarige vrouw in beschonken toestand een Uber naar het oorlogsgebied te bestellen.

Niet genoeg geld

Het probleem is dat Filders niet voldoende geld op haar rekening heeft om de ritprijs van €4.500 pond te voldoen. Toch probeert Uber het bedrag maar liefst 9! keer van haar rekening af te schrijven. Daar komt de vrouw de dag erna overigens achter, na een belletje van de bank.

Uber taxi

Thuiskomen erg lastig

”Die vonden het nogal verdacht dat er negen maal geprobeerd was zo’n behoorlijk bedrag van mijn rekening af te halen.” De vrouw geeft aan niet te weten of ze zou zijn ingestapt als er wel voldoende saldo op haar bankrekening had gestaan. Filders: ”Ik werd de volgende dag wakker en wist hier niks meer van.”

Thuiskomen daarentegen is een stuk lastiger. ”Het duurde een half uur voor ik weer een rit kon boeken. Van de app mocht ik wel naar Oekraïne, maar een ritje van tien minuten naar huis ging ze te ver,” zo verklaart de vrouw tegenover UpdatesPlug.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven