Dronken vader (42) en agressieve zoon (14) uit vliegtuig gezet

Dronken vader (42) en agressieve zoon (14) uit vliegtuig gezet

De Marechaussee op Schiphol heeft gisteren geweld moeten gebruiken tegen een vader (42) en zijn zoon (14). De twee misdroegen zich behoorlijk aan boord van een vakantievlucht van Corendon, waarop de gezagvoerder niets anders kon dan besluiten hen te laten verwijderen.

”De man rook naar alcohol, het vermoeden is dat hij dronken was”, vertelt een woordvoerder. ”De zoon van 14 was het meest agressief. Hij schold mensen uit. Uiteindelijk is geweld toegepast, omdat ze niet wilden meewerken om van boord te gaan.”

De mannen waren al aan boord van het vliegtuig, dat naar het Griekse vakantie-eiland Kos zou vertrekken. Dat was bovendien al vertrokken bij de gate. ”Toen we binnenkwamen, zagen we direct dat er sprake was van agressie”, klinkt het.

Vertraging

Corendon laat weten dat er inderdaad een incident was aan boord van een van de vliegtuigen van de vakantiegigant. Die wil verder niet in detail treden. De vlucht is uiteindelijk met anderhalf uur vertraging vetrokken, zo blijkt uit de gegevens van Schiphol.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven