Dronken bruidegom mist trouwerij, bruid trouwt met familielid

Dronken bruidegom mist trouwerij, bruid trouwt met familielid

De grootste nachtmerrie voor elke bruid is om op de grote dag alleen bij het altaar te staan. Sommige mannen zijn (veel) te laat en sommigen komen zelfs helemaal niet opdagen. Waar de meeste mensen teleurgesteld huiswaarts zouden keren, kwam de vader van een bruid in India met een merkwaardige oplossing: hij liet zijn dochter trouwen met een familielid. 

Het klinkt bijna te ongeloofwaardig om waar te zijn. Toch heeft deze bizarre wending echt plaatsgevonden. Volgens de krant India Today zou de bruiloft plaatsvinden op 22 april in het dorp Malkapur in de Indiase staat Maharashtra. De geplande ceremonie zou aanvangen om 16.00 uur.

De aanstaande vrouw en haar familie hebben uiteindelijk vier uur moeten wachten op de bruidegom. Die verscheen om 20.00 uur. Dat is dus vier uur later. De moeder van de bruid heeft geen goed woord over voor haar beoogde schoonzoon.

”De bruidegom en zijn vrienden waren dronken en kwamen om 20.00 uur in plaats van 16.00 uur naar de locatie, waar ze ook nog eens begonnen te vechten. We hebben mijn dochter laten trouwen met een van onze familieleden”, vertelt de moeder van de bruid.

Een gearrangeerd huwelijk is in India heel normaal. Ongeveer 93 procent van Indiërs wordt uitgehuwelijkt. De andere 7 procent trouwt of niet, of mag zelf bepalen met wie hij/zij in het huwelijksbootje stapt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven