Dries Roelvink heeft ‘beste’ advies aan Marco: ‘Blijf affaires ontkennen!’

Dries Roelvink heeft 'beste' advies aan Marco: ‘Blijf affaires ontkennen!’

Het relatieadvies van Dries Roelvink aan Marco van Basten zorgt voor veel vraagtekens. Volgens Dries zou het voor Marco namelijk het beste zijn om al zijn affaires te ontkennen.

Dries is namelijk van mening dat het ontkennen van zijn affaires de oplossing is voor de huwelijksproblemen van Marco. Aan het weekblad Weekend laat hij het volgende weten:
“Marco heeft zich geprofileerd als een soort ideale schoonzoon. Dit was de gezinsman waar niks op aan te merken viel, maar hij blijkt toch vatbaar voor de spanning van een andere vrouw. Het is dus ook maar gewoon een man die niet alle verleidingen kan weerstaan.”

De affaire met Iris Hond is echter wel bevestigd, maar er zouden nog een aantal andere vrouwen het bed gedeeld hebben met de hitzanger, maar dat is nooit bevestigd.

Vervolgens gaat Dries verder:
“Ik weet niet of er nog meer affaires zijn, maar als dat zo is adviseer ik hem ze niet allemaal op te biechten, want hij doet Leontine alleen maar pijn.”

Maar net als je denkt dat het niet erger kan, adviseert Dries zelfs alles te ontkennen ook al is er bewijs. Zo laat hij het volgende weten:
“Al word je op heterdaad betrapt door je vrouw, dan nog zeg je de volgende dag ‘Dat heb je gedroomd’.”

Bron: Ditjes en Datjes

Laat een reactie achter

Scroll naar boven