Drie nieuwe kandidaten Expeditie Robinson bekend gemaakt

De nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson blijven zich maar bekendmaken. Vrijdag 20 augustus waren het nog Dyantha Brooks, Jasper Demollin en Sandra Ysbrandy die bekendmaakte dat ze mee zullen doen.

Populaire Kandidaten

De drie nieuwe deelnemers zijn nu al ontzettend enthousiast. Zo zei Dyantha het volgende over haar deelname: “Waaaaaaa! Ik doe mee aan het nieuwe seizoen van @expeditierobinson_rtl. ik op een verlaten eiland, zonder man en kind en dan ook nog eens HANGRY. Het belooft wat lieve mensen. Wat een geweldige eer om dit te mogen mee maken!”

Dat geldt overigens ook voor Jasper, die we waarschijnlijk allemaal nog kennen uit het programma Streetlab: “IK DOE MEE AAN EXPEDITIE ROBINSON ‘21!!! 🌴✨ Vanaf zondag 29 augustus gaat het los op RTL4. Ga het checken!!!”

Ook Sandra is helemaal klaar voor het avontuur: “Jurk UIT! Survivalbroek AAN! IK DOE MEE AAN EXPEDITIE ROBINSON 2021!! 🌴🥥 Wow!! Zoooo Gaaf!!! Eindelijk mag ik iedereen vertellen dat ik een van de deelnemers ben in dit prachtige programma🤩 Vanaf 29 augustus te zien op RTL4!”

Dit zijn echter lang niet alle deelnemers. Zo werden de volgende namen al bekend gemaakt: Jan van Halst, Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Eva van de Wijdeven, Defano Holwijn, Annemiek Koekoek, Brite Lacher en Robbert Rodenburg. Wij kunnen echt niet wachten tot het nieuwe seizoen start!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven