Drie maanden cel geëist voor aanranding minderjarige pizzabezorger

Er is drie maanden cel geëist tegen twee 25-jarige vrouwen die ervan verdacht worden een minderjarige pizzabezorger te hebben aangerand. Ze hebben de jongen in het kruis betast, dit is ook gefilmd met een mobiele telefoon. Op 2 november doet de rechter uitspraak

Tegen zijn wil

Het OM verdenkt de vrouwen van het vervaardigen van kinderporno. Het gaat om een video van 24 seconden. Verdachten Michelle de K. en Cato van der K.  Beide zeggen dat ze onder invloed waren van alcohol en lachgas. Met een roze badjas aan en zichtbare decolleté opende de K de deur. Vervolgens ging ze geld halen en kwam ze filmend terug. Van der K. sloeg haar arm om de jongen heen en kneep hem in zijn geslachtsdeel.

De vrouwen zeiden dat hij dit leuk moest vinden het is toch “de ultieme droom moet zijn om zo door klanten te worden verwelkomd”, aldus de verdachten.

Uit de hand gelopen grap

De vrouwen zeggen dat ze niet wisten dat de pizzabezorger minderjarig was. “Ik had niet de indruk dat hij het vervelend vond. We waren in een feeststemming. Het is uit de hand gelopen”, aldus van der K. De officier van justitie noemde de aanranding overweldigend en bedreigend.

De jongen was niet in de rechtbank omdat hij niet meer aan het voorval herinnerd wil worden. De rechter las zijn verklaring voor: “Voor mij stortte mijn wereld in. Ze hebben me tegen mijn zin en toestemming betast. Het heeft me psychisch pijn gedaan.”

De advocaat van Van K. vroeg om vrijspraak. Hij zei dat het een grap was: “Smakeloos van aard. Maar we hebben hier niet te maken met twee zedendelinquenten.”. De officier van justitie ging daar niet in mee. Er werd een voorbeeld aangehaald wat er zou gebeuren als twee mannen een minderjarige bezorgster hadden betast. Dan werd er ook niet van een ‘grapje’ gesproken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven