Drie dagen oud baby’tje kruipt, heft haar hoofd en begint te praten

Drie dagen oud baby'tje kruipt, heft haar hoofd en begint te praten

De kersverse moeder Samantha Mitchell reageerde stomverbaasd toen ze haar pasgeboren dochter bezig zag. De vrouw filmde hoe Nyilah er al na slechts drie dagen in slaagde om haar hoofdje op te heffen en te beginnen met kruipen.

Baby

Wanneer je ouder wordt is je zorgeloze leventje meteen voorbij. In plaats van jezelf, komt er iemand anders op plek een. En dat is voor sommige mensen even wennen.

Je krijgt te maken met slapeloze nachten, maar dat heb je er allemaal voor over. De meeste vaders en moeder is er alles aan gelegen hun kleintje zo gezond en sterk mogelijk te laten worden. Om die reden letten ouders vooral in de eerste maanden nauwlettend op elk detail.

Drie dagen oud baby'tje kruipt, heft haar hoofd en begint te praten

‘Is dit normaal?’

Samantha Mitchell, die op Instagram de gebruikersnaam samantha_elizabeth_ hanteert, werd in februari moeder van een dochtertje, genaamd Nyilah Daise Tzabari.

Hartstikke mooi natuurlijk, en haar man en zij waren vanzelfsprekend in de wolken met de geboorte van de kleine. Urenlang observeerde ze het kleine wondertje.

Maar toen Samantha naar haar dochtertje keek die in de wieg lag, gebeurde er iets onverwachts. Samantha was sprakeloos.

Drie dagen oud baby'tje kruipt, heft haar hoofd en begint te praten

Video

Uit het niets begon Nyilah, terwijl ze dus pas drie dagen oud was, zich te gedragen als een baby die veel ouder was. Samantha pakte snel haar camera erbij, zodat ze de bewijzen zou hebben.

In de clip, die op sociale media hard rondgaat, zien we de kleine in de wieg liggen met haar buik naar het matras gericht. En dan probeert ze ineens op te staan om te kruipen.

Vervolgens heft ze haar hoofdje op in een poging rond te kunnen kijken, waarna Nyilah geluidjes begint te maken. Alsof ze wil beginnen met praten.

In de clip hoor je de moeder aan haar eigen moeder vragen of het normaal is dat Nyilah probeert te kruipen. ”Ze is pas drie dagen oud!”

‘Veel voorkomend’

Hoewel je na het zien van de beelden wellicht denkt dat dit abnormaal is, is dat niet zo. Artsen verklaren dat dit vrij normaal is en zelfs veelvoorkomend. Bij deze gelegenheden proberen baby’s te communiceren dat ze honger hebben. Heb jij zoiets al meegemaakt? Laat het weten in de comments!

Scroll naar boven