Dramatisch nieuws voor klanten van ING Bank

Storing

Het gaat niet goed met de ING Bank. Volgens de website allestoringen.nl ligt alles weer eens plat bij deze fantastische firma. Voor de zoveelste keer dit jaar. En we zijn pas in mei.

Storing

Inmiddels zijn er in de afgelopen dertig minuten 11.860 meldingen binnengekomen op de website allestoringen.nl. Het is niet mogelijk om je rekening(en) te bekijken.

Zo’n 55 procent van alle meldingen heeft betrekking op overboekingen. Overschrijven van de ene naar de andere rekening lukt niet. De andere 45 procent betreft meldingen over het inloggen op de mobiele applicatie. Veel gebruikers krijgen hier de onderstaande melding:

ING Bank deelt dramatisch nieuws met klanten: ''Helaas''

Niet de eerste keer

Zoals gezegd is de ING Bank verreweg koploper als het gaat om storingen. Ondertussen worden de tarieven natuurlijk wel steeds hoger.

Op Twitter zijn de rapen gaar. Iemand schrijft: ”Kan weer eens niet bij mijn geld. Wat een ellende.” Iemand anders is boos: ”Ik ga in de winkel en wil snel geld overschrijven van mijn rekening voor een aankoop. Dat gaat dus niet. Het is schandalig.”

ING

De ING houdt zich ondertussen muisstil en wil niet spreken van een storing. Onderstaand een aantal tweets van woedende klanten:

Februari

In februari dit jaar was het ook al helemaal mis bij de bank. Destijds duurde de storing urenlang. Dit werd landelijk nieuws, voornamelijk doordat de bank geen idee had hoe het op te lossen.

Dit leidde tot woedende klanten. Op de eerste van de maand konden mensen geen salaris krijgen, zakelijke klanten konden niets.

Waar mensen het meest boos over werden, is dat de storing om rond 09.00 uur begon maar medewerkers van de bank het pas rond 15.00 uur opmerkten.

Afijn, laten we hopen dat het deze keer snel verholpen is.

Scroll naar boven