Dramatisch nieuws: Schiphol gaat dagelijks gigantisch aantal vluchten annuleren

Dramatisch nieuws: Schiphol gaat dagelijks gigantisch aantal vluchten annuleren

Ga jij deze zomer op vakantie via luchthaven Schiphol? Dan is het zaak de informatie rondom je vlucht goed in de gaten te houden. Tegen De Telegraaf laten bronnen rondom de grootste luchthaven van ons land namelijk weten dat dagelijks tientallen vluchten geannuleerd gaan worden.

Schiphol heeft het mega-druk en wil minder passagiers op de luchthaven om drukte de baas te kunnen. Iedereen ziet de belachelijk lange rijen, het enorme falende beleid.

Schiphol heeft verzocht om dagelijks maar liefst 30! procent van de vluchten te schrappen. Volgens de bronnen zal dat uiteindelijk iets minder worden. Echter betekent dat voor reizigers dat zij noodgedwongen moeten worden omgeboekt, terwijl het ook een optie is dat hun vlucht wordt verplaatst naar een regionale luchthaven.

Belteams

Volgens een ingewijde worden de komende dagen een ‘drama’. Luchtvaartmaatschappijen hebben ‘belteams’ klaarstaan, die reizigers gaan opbellen om slecht nieuws over een omboeking of verplaatsing mede te delen. Die telefoontjes zullen ongetewijfeld niet in goede aarde ontvangen worden…

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven