Drama in Enschede: Auto rijdt schoolplein op en richt ravage aan

Drama in Enschede: Auto rijdt schoolplein op en richt ravage aan

In Het Riet in Enschede is vanmiddag een auto op volle snelheid door een schoolhek gereden en op het schoolplein belandt. Als gevolg hiervan is er een enorme ravage ontstaan, waarbij een persoon met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Wat er precies is voorgevallen is nog onbekend, maar feit is dat een auto het toegangshek van de openbare basisschool De Zuidsprong in Het Riet ramde, waarna het voertuig tot stilstand kwam op het schoolplein. De school was op dat moment gelukkig gesloten.

Aan de slipsporen op het wegdek te zien, heeft de bestuurder van het voertuig uit alle macht geprobeerd om te remmen. Hierbij heeft hij vier auto’s geraakt, die zwaar beschadigd zijn. Ook het hek van de school ligt er volledig is. De ravage is dus enorm.

Bij het ongeval in de in de wijk Wesselinkbrink is een iemand zwaargewond geraakt. Vermoedelijk is dit de bestuurder van de auto, al wil de politie dat nog niet bevestigen. Momenteel zetten de autoriteiten de omgeving af, waarna er kan worden begonnen met onderzoek. omgeving.

 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven