Drama in de action: Mevrouw draagt geen mondkapje en zorgt voor problemen

Het lijkt erop dat de pandemie heeft gezorgd voor een tweedeling in de samenleving. Er zijn twee kampen ontstaan die lijnrecht tegenover elkaar staan. De voorstanders en tegenstanders van vaccinatie. Deze tweedeling zorgt soms voor nare situaties. Nu ook in de Action in Leek.

Drama in de action

De vrouw besloot om te gaan filmen in de Action. Ze droeg geen mondkapje en dat schreeuwde ze van de daken. De medewerkers hebben nou eenmaal te maken met de regels en vroegen haar vriendelijk om een mondkapje op te doen. Daar was de vrouw duidelijk niet van gediend.

Tijdens de discussie bleef ze filmen. Wat je ook vindt van de maatregelen, het is gewoon vervelend om zo te doen tegen werknemers. Zij hebben ook niet gekozen voor deze maatregelen. Dit is puur drama maken om niks. De medewerker wist ook niet goed hoe die hier op moest reageren.

Ze heeft het over discriminatie en dat het vreselijk is wat er in Nederland is gebeurt. Ze besloot alsnog om de video online te zetten. Ben jij benieuwd? Bekijk de video dan hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven