Doutzen Kroes is het niet eens met coronabeleid, vangt wel coronageld van overheid

Doutzen Kroes heeft zich meerdere malen kritisch uitgesproken over het coronabeleid van de overheid. Maar nu blijkt dat Doutzen zelf wel haar handje ophoud bij de overheid. 

Financiële steun

Doutzen Kroes heeft 7 miljoen volgers op haar Instagram. Af en toe deelt ze met haar volgers hoe ze denkt over de coronamaatregelen, vaccins en de huidige situatie. Vaak is ze daar niet positief over. Ze zegt dat ze urenlang research heeft uitgevoerd.

Daar is natuurlijk niets mis mee, iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Quote heeft het bedrijf van Doutzen onder de loep genomen en zijn erachter gekomen dat haar B.V. gebruik heeft gemaakt van de financiële steun die de overheid had aangeboden.

De steun was bedoeld voor ondernemers die hard zijn getroffen in de coronaperiode. Zo konden die bedrijven doorgaan met het betalen van huur en personeel. Haar bedrijf AHAU Gele Zon B.V. heeft ongeveer €18.500 ontvangen van de overheid.

Het vermogen van het topmodel wordt op 29 miljoen geschat. Ondanks deze miljoenen heeft ze toch haar handje omhoog gehouden. Bekijk hieronder een bericht waarin ze haar mening geeft over het huidige coronabeleid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven