Doorgesnoven buurman verstoort familie-BBQ en slaat erop los (video)

Doorgesnoven buurman verstoort gezellige familie-BBQ en slaat erop los (video)

Gedurende de zomer houden de meeste Nederlandse gezinnen wel van een gezellige barbeque. Lekker met vrienden en familie lappen vlees op de BBQ gooien, genieten van strokbrood met kruidenboter en talloze halve liters of wijntjes.

Gezellig BBQ’en

We kennen allemaal wel iemand die aangewezen wordt als de ‘kok’. Iedereen zit lekker te eten, maar er is een iemand die je moet voorzien van je voedsel.

Als je barbecueën, dan komt daar nogal wat rook vanaf. Als buren zit je daar natuurlijk niet op te wachten, maar ach: dat hoort er nu eenmaal bij.

Doorgesnoven buurman verstoort gezellige familie-BBQ en slaat erop los (video)

Zeker wanneer je een rijtjeswoning hebt, is het een aanrader om rekening met elkaar te houden. Anders krijg je Mr. Frank Visser misschien wel op bezoek.

Dat betekent niet dat je geen lol meer mag hebben in je leven. Bij een barbeque wordt nou eenmaal gepraat, gelachen en wat meer geluid gemaakt. Wij vinden dat je daar als buurman best begrip voor kunt hebben. Zet lekker een luisterboek op, ofzo.

Doorgesnoven buurman

In onderstaande video een buurman die helemaal geen begrip toont voor zijn lol hebbende buren. Op de beelden is goed te zien hoe er een malloot op een tuinhuisje klimt.

De man is boos dat zijn buren zijn rust verstoren, doordat ze praten. Ook is hij niet gediend van de rook die uit de barbeque komt.

Dan zou je kunnen vragen of het misschien iets zachter kan. Je zou ook kunnen vragen of ze de BBQ naar de andere kant wil draaien. Maar die fase is de buurman al voorbij.

Hij springt op een tuinhuis en begint te schreeuwen en schelden naar de familie die zit te BBQ’en. Hij raast en tiert door en wanneer hij een weerwoord krijgt, springt hij in de tuin. Hier besluit hij zijn frustraties te uiten op een jongen, die hij een tik verkoopt:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Scroll naar boven