Doorgedraaide ex doodt jonge moeder en haar neef op gruwelijke wijze

Doorgedraaide ex doodt jonge moeder en haar neef op gruwelijke wijze

De politie heeft vandaag twee zielloze lichamen aangetroffen in het Belgische Geistingen, net over de grens bij Limburg. Het gaat om een Nederlandse jonge vrouw en haar neef.

De slachtoffers zijn met gruwelijk geweld om het leven gebracht, zo heeft de politie direct geconstateerd. Het Nieuwsblad meldt dat de vermoedelijke dader uit Eindhoven komt. Enrico V. (56) is inmiddels aangehouden.

Beide slachtoffers zijn in de dertig. De vermoorde vrouw, Marly S., laat een jong dochtertje achter. Het kindje was op het moment van de moorden niet aanwezig. Getuigen laten aan de Belgische krant weten “allerlei geluiden” te hebben gehoord rondom de woning.

Ex-vriend doorgedraaid

De verdachte zou het niet hebben kunnen verkroppen dat zijn ex-vriendin de relatie had verbroken en bleef haar voortdurend lastigvallen. Volgens Het Laatste Nieuws zou haar neef recent bij haar zijn ingetrokken om zijn nichtje te beschermen tegen de doorgedraaide man.

De mogelijkheid bestaat dat België om de uitlevering van de verdachte vraagt. De politie wil tegenover de Belgische kranten nog geen reactie geven.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven