Doodsoorzaak van acteur Michael K. Williams bekendgemaakt

Begin deze maand kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Hollywood acteur Michael K. Williams levenloos in zijn woning is gevonden. Uiteindelijk is gebleken dat het kwam door een fatale dosis drugs.

Overdosis

Hij werd gevonden toen hij omgeven was door drugs. Denk hierbij aan fluorofentanyl, heroïne en cocaïne. Toch was zijn drugsgebruik geen geheim. In 2012 vertelde hij in een openhartig interview dat hij een dubbelleven leefde. Dit gebeurde toen hij zijn eerste grote rol in The Wire vertolkte.

Hij zei hier destijds over: “Ik speelde met vuur. Het was een kwestie van tijd dat ik gepakt zou worden, in de bladen zou komen met mijn drugsgebruik of naar de gevangenis zou gaan. Of erger: dat ik dood zal eindigen.”

Hij liet al weten dat hij tijdens zijn rol van de TV-serie The Night Of regelmatig cocaïne gebruikte tijdens de opnames: “De karakters die het meest voor me betekenen, zijn tegelijk degenen die me bijna kapot maken. Het is een offer dat ik besloten heb te maken.” De acteur werd na zijn dood op sociale media geprezen door zijn geweldige persoonlijkheid.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven