Doodsbang ziet ze hoe een reusachtig dier dichterbij komt. Ze is te gewond om weg te lopen….

Een auto-ongeluk is een traumatische ervaring. Zeker wanneer men na het ongeval hulpeloos in de auto ligt – niet in staat om hulp te halen of zich te bevrijden. Dat moest de 36-jarige Amerikaanse Shannon Lorio aan den lijve ondervinden toen ze in het landelijke Pavo in de Amerikaanse staat Georgia onderweg was.

In een bocht verloor ze de controle over het stuur en raakte van de weg af. Haar wagen ging over de kop en Shannon werd uit de auto geslingerd. Ze herinnert zich nog het versplinterende glas, de pijn, en dan werd plotseling alles zwart. Shannon belandt in een gracht en blijft bewusteloos liggen. Hoe lang ze daar gelegen heeft, kon ze zich achteraf niet meer herinneren. Alleen dat ze bij het ontwaken vreselijke pijn had toen ze probeerde op te staan.

“Ik had overal schaafwonden en er liep bloed uit mijn neus”, vertelt ze. De tijd lijkt eeuwig, want ze bevindt zich op een erg afgelegen plek. Er komt geen enkele auto voorbij, niemand komt haar te hulp – totdat uit het niets een grote hond opduikt. Poot voor poot nadert het dier langzaam. De hond komt steeds dichterbij tot hij met zijn snuit zo dicht bij het gezicht van Shannon staat dat ze zijn hete adem kan ruiken.

LEES OOK:  Hij werd gevonden op de straat, mishandeld en in pijn. Maar in slechts weken maakte hij een grote verandering door.

Precies op het ogenblik dat Shannon in paniek begint te geraken, opent de hond zijn mond en lekt haar gezicht af! Met haar laatste krachten slaagt Shannon erin zich aan de hond vast te grijpen, en hij sleept haar naar de kant van de weg. Daarom komt gelukkig een automobilist voorbij die haar naar het ziekenhuis brengt – de hond mocht uiteraard mee en kreeg meteen een passende naam: Hero.

Waar de hond vandaag kwam, weet Shannon tot op de dag van vandaag niet, maar ze weet wel dat hij haar leven redde.

Sinds deze ervaring zijn Shannon en Hero onafscheidelijk. En als men de auto na het ongeval zo bekijkt, is het een wonder dat ze vandaag nog leeft. Hero moet aangevoeld hebben dat Shannon er erg aan toe was. Gelukkig was hij in de buurt en kon hij haar uit de gracht trekken. Deze ervaring zal Shannon niet licht vergeten.

Wat vind jij? Reageer hieronder: