‘Donny M. misbruikte Gino (9) en vermoordde hem dezelfde avond’

'Donny M. misbruikte Gino (9) en vermoordde hem dezelfde avond'

Gino van der Straeten, het negenjarige slachtoffertje die in juni werd ontvoerd in Kerkrade, is volgens justitie door Donny M. seksueel misbruikt en dezelfde avond om het leven gebracht. Dit melden enkele bronnen aan De Limburger.

Morgen staat M. voor het eerst voor de rechter. De eerste pro-formazitting dient dan. “Er zijn vragen beantwoord waar de nabestaanden al lang op zaten te wachten, maar waarvan ze de antwoorden eigenlijk niet willen horen”, aldus de advocate Floor Oehlen, die samen met collega Phil Boonen de moeder en de zussen van Gino bijstaat. Inhoudelijk willen ze nu niet reageren.

Onderzoek

Onderzoek heeft uitgewezen dat het jongetje op dezelfde avond van zijn verdwijning om het leven is gebracht. De familie van Gino is op de hoogte gesteld met betrekking tot het onderzoek en de doodsoorzaak.

'Donny M. misbruikte Gino (9) en vermoordde hem dezelfde avond'

Donny (22) heeft een bekentenis afgelegd over de ontvoering en het vermoorden van Gino. Het ontzielde lichaam van de Limburgse jongen werd drie dagen na zijn verdwijning aangetroffen in een achtertuin in Geleen. Donny leidde de politie naar het stoffelijk overschot.

Scroll naar boven