‘Donny M. (22) dumpte kinderlijkje van Gino vlakbij zijn woning’

'Donny M. (22) dumpte kinderlijkje van Gino op slechts 120 meter van zijn woning'

Zoals inmiddels bekend, is het gevonden lichaam in Geleen inderdaad van de vermiste Gino. De politie heeft dat bekendgemaakt en liet in een speciaal belegde persconferentie ook weten dat verdachte Donny M. hen naar het lijk heeft geleid.

De autoriteiten willen verder geen informatie geven over de verdachte, maar in andere media valt de naam van Donny M., een 22-jarige inwoner van Geleen. Hij kwam vlak na middernacht in beeld bij de politie, die hem zo’n vier uur later heeft aangehouden.

‘Onderzoek begint nu pas’

Volgens de politie is het nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, nadat Gino woensdagavond op een voetbalveld met de verdachte is meegegaan. ”Tot nu toe was onze aandacht gericht op het vinden van Gino. De rest van het onderzoek is nu pas begonnen”, aldus politiechef Xander Beenhakkers.

Donny M. wordt in eerste instantie verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gino en van ontvoering. De recherche is druk bezig met onderzoek in zowel de woning van de verdachte als op de plek waar het lichaam van het slachtoffer werd gevonden.

Gino woonde in Maastricht, maar logeerde afgelopen woensdag bij zijn zus in Kerkrade waar hij even ging voetballen op een nabijgelegen veldje. Sindsdien had niemand meer iets van hem vernomen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven