Donna (62) is net getrouwd met rapper Emmanuel (33) uit Ghana, maar heeft nu al spijt

Donna (62) is net getrouwd met rapper Emmanuel (33) uit Ghana, maar heeft nu al spijt

De 62-jarige Donna uit de Verenigde Staten is getrouwd met de 33-jarige Emmanuel uit Ghana. Hoewel ze pas net hun huwelijk achter de rug hebben, ontstaan er nu al scheurtjes in de relatie. ”Dit had ik niet echt verwacht.”

Ontmoeting

Donna en haar toyboy ontmoetten elkaar in 2015. De Amerikaanse had goede verhalen gehoord over mooie mannen en is helemaal alleen naar Ghana gegaan.

Op de tweede dag liep ze Emmanuel tegen het lijf. De destijds 21-jarige Ghanees is volgens Donna dolverliefd op haar. Ze zien elkaar elke dag en als Donna weer thuis is, blijven ze contact houden.

Gedurende een periode van acht jaar reist Donna om de haverklap naar Ghana, waar Emmanuel haar liefdevol staat op te wachten.

Donna (62) is net getrouwd met rapper Emmanuel (33) uit Ghana, maar heeft nu al spijt

Twee maanden geleden zijn de twee uiteindelijk getrouwd, maar Donna heeft nu al schoon genoeg van het gedrag van hem.

TikTok

Het probleem is dat Emmanuel, een rapper met de artiestennaam Neno, ”verslaafd is aan TikTok” en daar voortdurend in gesprekken belandt met andere vrouwen.

”Die sukkel zit de hele dag op TikTok, echt 24/7. Ik word gek van hem”, aldus Donna in de uitzending van Dr. Phil. ”Het enige dat hij uitvoert op een dag, is zitten op zijn telefoon.”

She

Volgens Emmanuel gebruikt hij TikTok om met zijn vrienden te praten. ”Tien uur per dag?!”, vraagt Donna die daaraan toevoegt dat hij ook met andere vrouwen praat.

Betrapt

Volgens Emmanuel is hij dolverliefd op Donna. ”Ik weet dat ze ouder is dan ik, maar dat maakt me niet uit. Liefde kent geen leeftijd. Je kunt niet controleren wat je voelt.”

Donna hoort zijn woorden gelaten aan, maar weet het nu al: het TikTok-gedrag en het geflirt gaat een obstakel vormen in het huwelijk.

”Mijn man zegt dat hij me trouw is en dat ik niet jaloers moet zijn. Ik weet dat hij liegt, want ik heb hem al 3 keer betrapt.”

”Ik wil dat hij mij meer aandacht geeft, helemaal wanneer we uit eten gaan of samen een romantisch weekendje hebben”, zo smeekt Donna.

Rappen

Maar Emmanuel is gefocused op zijn rapmuziek en vindt sociale media belangrijker dan Donna: ”Ik hou meer van TikTok dan van Donna, sociale media is mijn leven.

”Zij begrijpt niet dat platformen als TikTok, Facebook en Instagram cruciaal zijn voor mijn loopbaan. Ik ben hard op weg om de nieuwe Dr. Dre te worden.”

”Ik moet veel doen op sociale media. Ik promoot mezelf en ben een artiest. Dus ik ben er elke dag, want ik zie dat gewoon zakelijk.”

Emmanuel ontkent niet dat hij met andere vrouwen praat. ”Dat moet ik doen, want elke fan is er eentje. Ik hou van Donna, maar zij denkt dat er problemen zijn.”

”Ze probeert bruggen te bouwen op plekken waar niet eens water is. Alle vrouwen zijn jaloers. Elke vrouw die van haar man houdt, is jaloers.”

Scroll naar boven