Donald Trump is duidelijk: ”Ik moet ons land redden”

Donald Trump is duidelijk: ''Ik moet ons land redden''

Donald Trump heeft grootste plannen voor de toekomst. De voormalig POTUS zinspeelde tijdens zijn allereerste publieke optreden sinds het verstrijken van zijn ambtstermijn op een mogelijke terugkeer naar het Witte Huis.

In een gisteren gehouden toespraak liet Trump zijn politieke aspiraties feitelijk in het midden. Al liet hij er geen twijfel over bestaan dat hij geenzins van plan is zich niet te bemoeien met de politieke richting die de Verenigde Staten op gaat.

Ik word gedwongen

Trump heeft het idee dat iedereen tegen hem is. ”Ze willen mij beschadigen, zodat ik niet meer voor jullie kan werken. Ik denk niet dat dat zal lukken. Als ik thuis zou blijven en gewoon rustig aan zou doen, zou de vervolging van Donald Trump onmiddelijk ophouden. Maar dat is niet wat ik zal doen. Ik moet ons land redden.”

Donald Trump is duidelijk: ''Ik moet ons land redden''

Hij focuste ook op binnenlandse veiligheid. ”Ons land en de levens van onze burgers staan op het spel. We hebben geen tijd te verliezen. Ons land wordt door misdaad geteisterd op een manier die we nooit eerder gezien hebben”, aldus de ex-president, die zijn beweringen niet met cijfers ondersteunde.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven