Dochters zijn 1 week alleen thuis en transformeren het huis voordat hun ouders terug komen

Onze ouders doen zoveel voor ons en vragen nooit iets terug. Deze vier zussen besloten dat ze hun ouders wilden verrassen met een bedachtzame en ongelooflijke verrassing. De transformatie is indrukwekkend – maar het zien van het werk dat gedaan moest worden is nog ongelooflijker! 

Karen en Chip Schoonover zijn lieve ouders uit Conway, South Carolina. Hun vier dochters zijn allemaal volwassen en het is duidelijk dat het paar deze meisjes geweldig heeft grootgebracht!

Toen Karen en Chip een week op vakantie waren, kwamen de meisjes samen om hun huis in het geheim een ​​extreme make-over te geven – en het eindresultaat is spectaculair!

Zodra hun ouders uit de oprit waren getrokken, gingen de meisjes aan het werk om veranderingen aan te brengen in het ouderlijk huis. Niet alles in huis kon blijven …

Het volgende was een frisse verflaag. Dat behang zat er al een hele lange tijd!

De meisjes waren niet bang om hun handen vuil te maken!

De zussen werkten 6 dagen lang eindeloos om alles klaar te maken voor de terugkeer van hun ouders. Ze hebben alles tot in het kleinste detail opgelost en een heel plan opgesteld voor hoe ze Karen en Chip zouden verrassen. Eindelijk kwam de dag voor hen om hun harde werk aan hun moeder en vader te onthullen.

Karen en Chip kwamen thuis zonder enig idee wat hen te wachten stond …

Voordat ze het huis betraden, zag Karen dat de tuin en de buitenkant van het huis was opgeruimd, maar toen ze naar binnen stapten en de rest van het huis zagen, waren hun reacties puur goud!

Bekijk het harde werk van de zusters – en de voor- en na foto’s – in de schattige homevideo hieronder!

Wat een ongelooflijke klus! Deze zussen laten echt zien hoe veel je met groepswerk kan bereiken. Deel dit verhaal als je wilt dat iemand jouw huis een make-over geeft terwijl jij weg bent!