Dochter weigert wakker te worden na dutje – tot moeder de vreselijke waarheid realiseert

Alle ouders maken zich zorgen om hun kinderen, vooral als ze jong zijn.

We zorgen ervoor dat ze niet verdwalen, worden niet blootgesteld aan onnodige gevaren en werken er hard aan om ze gezond te houden.

Sommige dingen zijn echter niet met het blote oog waar te nemen, en helaas kan het gebeuren dat we een ernstig risico missen totdat het te laat is.

Daarom is moeder Jennifer Abma dol op het delen van het angstaanjagende verhaal van wat er met haar dochter Anastasia is gebeurd.

De meeste mensen zijn zich er al van bewust hoe gevaarlijk het kan zijn om een huisdier of kind in de zomer in een warme auto te laten.

Elk jaar horen we veel verhalen van helden die snel handelen en kinderen of huisdieren redden uit dergelijke situaties.

Het grootste risico om achtergelaten te worden in een hete auto is natuurlijk een zonnesteek, die erg gevaarlijk en zelfs dodelijk kan zijn.

Maar warme auto’s zijn niet de enige plekken waar mensen en dieren last van zonnesteek kunnen hebben.

Jennifer Abma ging naar Facebook om haar angstaanjagende ervaring met haar jonge dochter Anastasia te delen.

Ze hoopt dat haar verhaal mensen twee keer zal laten nadenken, zodat het nooit iemand anders overkomt.

Dit is wat ze te zeggen had:
“DIT was mijn avond, dit was het engste moment dat ik me had kunnen voorstellen, DIT is een ernstige zonnesteek. Er is niets enger dan je baby niet wakker krijgen.

DIT is een duidelijk bewijs dat een kind niet in de zon hoeft te liggen om een ​​zonnesteek te krijgen. Het kostte ons 20 minuten om haar wakker te maken, toen de ambulance kwam, kwamen ze met onderzoekers omdat ze niet wisten wat ze konden verwachten, net als ik. ‘

“Dit was het bewijs van hoe snel dingen veranderen.

Anastasia zette zichzelf in voor een dutje, ik had geen idee hoe warm haar slaapkamer was totdat ik haar wakker wilde maken, helemaal bezweet, een rood gezicht en niet in staat om haar gedurende 15 minuten te wekken, arriveerde de ambulance sneller dan ik ooit had kunnen bedenken en gaf haar suikers. Zij dienden sucrose toe en binnen enkele minuten begon ze bang te huilen. ”

“Nee, het is niet mijn schuld dat dit haar overkwam, maar het is moeilijk om jezelf niet de schuld te geven, dit is een les die geleerd is & hopelijk kunnen andere ouders hier iets van leren. Zorg ervoor dat je de kamers in je huis controleert, want ze kunnen zo gevaarlijk zijn als een hete auto.

Toch kon ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd als ik haar niet zou controleren. We hadden gisteren zeker God aan onze kant en ik ben dankbaar voor hulpdiensten en Jay die zo snel mogelijk kwam om me bij elkaar te houden. “

Godzijdank dat alles goed afgelopen is voor Jennifer en Anastasia, maar het is cruciaal om je bewust te zijn van dit soort situaties en de gevaren van een zonnesteek, vooral nu die zomer hier is.