Dochter Ruud de Wild en Tatum Dagelet laat weinig aan toeval over op sociale media

Dochter Ruud de Wild en Tatum Dagelet sociale media

Als je nog nooit de naam Toy Travis de Wild hebt gehoord, is dat niet heel gek. Dat neemt niet weg dat het een verschijning is op sociale media. Ze is de dochter van radiolegende Ruud de Wild en actrice Tatum Dagelet, wiens nalatenschappen in de Nederlandse entertainmentindustrie doorstromen in het bloed van hun dochter.

Radiolegende Ruud de Wild en Topactrice Tatum Dagelet

Als oudste dochter van Ruud de Wild, bekend om zijn decennialange invloed op de Nederlandse radioscene, en Tatum Dagelet, wiens acteerprestaties haar een plaats in de harten van velen hebben verzekerd, staat Toy in de unieke positie om het familieverhaal verder te uit te breiden. Tatum en Ruud gingen na een huwelijk van vier jaar in 2004 uit elkaar.

Als oudste dochter van de radioman baant ze zich een weg door het studentenleven in Amsterdam tijdens haar studie Creative Business. Met meer dan 7.000 volgers op Instagram is Toy niet alleen een spiegelbeeld van de artistieke flair van haar ouders – ook staat ze symbool voor een nieuwe generatie die klaar staat om de wereld te veroveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Een Nieuw Seizoen, Een Nieuwe Spotlight

Op haar Instagram-account trakteert Toy haar volgers regelmatig op de mooiste foto’s. Of ze nou te zien is in een schilderachtig dorpje in Italië, of lekker ligt te zonnen in de Toscaanse zon – op elke foto ziet de 21-jarige Troy er stijlvol en oogstrelend uit. Volg deze prachtige opkomende bekendheid dus vooral op sociale media!

Scroll naar boven