Dit zijn de redenen waarom de prijs van Terra Classic ($LUNC) zo stijgt

$LUNC is misschien wel de meest besproken cryptocurrency van het moment! Het feit dat je op dit artikel terecht bent gekomen zegt natuurlijk eigelijk ook al iets. Vrijwel de gehele cryptomarkt zit in een bear market, een neerwaartse spiraal van de prijs voor een langere periode wordt dat ook wel genoemd. Er zijn echter altijd digitale munten die stijgen maar Terra Classic ($LUNC) stijgt wel heel opmerkelijk en voor ook een inmiddels langere periode.

Redenen prijsstijging Terra Classic

Het is een logische vraag die vrijwel iedereen momenteel stelt: waarom stijgt $LUNC zo lang en zo hard?

Daar zijn een aantal redenen voor, de belangrijkste (vinden wij) is de community in combinatie met de technologie. Luna Classic was volgens veel experts (die inmiddels ook de munt weer hebben gekocht) afgeschreven. Er zat een fout in de coin waardoor deze in een korte periode instortte. Alles over Terra Classic lees je hier.

Eigenlijk heb je dus een digitale munt met een van de sterkste communities ter wereld in combinatie met geweldige technologie – een combinatie als deze hebben wij nog niet eerder gezien. Je hebt genoeg andere munten die zo hard stijgen, dit zijn echter munten die ‘shitcoins’ worden genoemd – deze munten stijgen omdat ze naamsbekendheid krijgen. De technologie achter deze munten is echter vrijwel altijd niet bijzonder, ze worden namelijk vaak gebouwd op een bestaande blockchain – meestal op BNB.

Terra Classic is in dit geval een ander verhaal omdat zij hun eigen blockchain en technologie hebben.

Wat veel mensen echter niet begrijpen of hebben beseft is dat de technologie achter Terra Classic en de gemeenschap gigantisch was en nog groter is geworden.

Honderdduizenden mensen waren de klos toen de prijs instortte en veel van deze mensen besloten niet te accepteren dat er maar gewoon een nieuwe versie van werd gemaakt, $LUNC werd immers een munt van de community – liet bedenker Do Kwon weten.

Fouten opgelost

De technologie achter LUNC is subliem, de Defi was zelf even iets groter dan Binance voor de crash. Er zaten echter wat fouten in. Deze fouten zijn inmiddels opgelost en verbeterd door de community. Dit is sowieso een van de redenen van de stijging.

De technologie achter Terra Classic is goed, meer dan goed zelfs. Het is zelfs te vergelijken met Ethereum (ETH). Ook dit is een reden waarom de prijs zo hard stijgt.

Ook wordt er rond 20 september een burn geïmplementeerd, het doel hiervan is dat $LUNC uiteindelijk weer op haar oude niveau in supply komt als voor de crash.

Heb je vragen, wil je over LUNC praten of wil je gewoon gezelligheid? Word dan lid van de Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep.
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep.

Scroll naar boven