Dit zijn de kosten voor een optreden van Barbie op je verjaardag

Veel mensen vinden het leuk om een bekende Nederlander uit te nodig voor een feest. Een tijdje geleden kon je Rene le Blanc nog uitnodigen voor een redelijke prijs. Tegenwoordig betaal je daar de hoofdprijs voor.

Optreden door een BN’er

Wie voortaan ook in te huren is, is Samantha de Jong (barbie). Maar zij vraagt ook de hoofdprijs. Omdat de maatregelen zijn versoepeld mogen artiesten weer optreden. Sommige artiesten weigeren dit omdat ze het niet eens zijn met de coronatoegangsbewijzen. Douwe Bob & Jandino waren het hier bijvoorbeeld niet mee eens. Douwe Bob heeft namelijk heel zijn tour afgezegd.

Wie wel in te huren is op je feestje is Samantha de Jong. Je kan de Oh Oh Cherso-ster inhuren voor verjaardagen, bruiloften, winkelopeningen en andere aangelegenheden. Dit maakte ze op haar Instagram bekend. Over de kosten heeft ze niet veel gezegd, maar verschillende boekingsbureaus zeggen dat de prijzen voor Samantha bizar hoog zijn.

Op de site van Evenses staat dat de kosten tussen de €2.000 en €28.000 kunnen liggen. Het is onduidelijk hoe lang ze dan op je feest is, en wat ze doet. Het kan goed zijn dat Samantha voor een uur ‘optreden’ meer vraagt dan de gemiddelde volkszanger.

Benieuwd naar haar post op Instagram? Bekijk hem hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven