Dit zegt Gerard over Gordons emigratie naar Dubai “Is dit een grap?”

Gordon is deze maand naar Dubai gegaan. Dit is voor hem een ‘nieuwe’ start. Deze nieuwe start maakt hij samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey.

Een grap?

Gerard Joling kon het niet laten om te reageren op de emigratie van Gordon naar Dubai. Gerard was te gast in de ochtendshow van Frank Dane (538). Daar was hij om zijn nieuwe single te promoten. En natuurlijk werd Gerard even gevraagd naar de emigratie van Gordon.

“Ik dacht dat het een grap was, joh”, zei Gerard semi verbaasd. “Maar heeft hij vroeger niet lang genoeg in de zandbak kunnen spelen…? Dat meen je niet, het is toch niet zo’n fijn land voor homoseksuelen…? Ik wens hem in ieder geval heel veel sterkte en veel plezier.”

Gerard geeft aan dat hij liever in Spanje zit. Dat is een van zijn favoriete vakantieplekken. Maar Dubai is voor Gordon een ‘nieuwe start’. Hij besloot eerder dit jaar om deze stap te maken. Dit deed hij samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey.

Eerder deze maand kreeg Gordon veel kritiek omdat hij zijn hondje in Nederland zou laten. Maar daar maakte Gordon korte metten mee. Hij neemt Toto namelijk gewoon mee naar Dubai.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven