Dit vinden gynaecologen ‘echt’ van hun patiënten

Naar de gynaecoloog gaan is geen prettige ervaring voor een vrouw. Er is niets bevredigends aan jezelf blootstellen aan iemand met wie je geen relatie hebt. Het is gewoon een beetje ongemakkelijk. Toch is af en toe een gezondheidscheck essentieel om te weten dat alles in orde is.

Wat denken gynaecologen echt?

Wanneer de gynaecoloog u “controleert”, is het moeilijk te raden wat er door hun hoofd gaat. Is er iets mis met mij? Iets wat ik over hen moet weten? Welke geheimen verbergen ze? Je bent nieuwsgierig, vooral als je zo’n intieme plek aan een willekeurig persoon laat zien. Daarom hebben veel gynaecologen op Whisper onthuld wat zij van hun patiënten en hun beroep vinden.

Anonieme gynaecologen

Omdat ze anoniem zijn, kun je er waarschijnlijk op rekenen dat ze de waarheid spreken. Wij hebben een aantal van de meest opmerkelijke quotes verzameld, en de resultaten liegen er niet om…

“Ik had ooit een 20-jarige patiënte die niet wist dat seks je zwanger kon maken.”

“Zodra vrouwen erachter komen wat ik doe, willen ze niet meer met me daten. Ik ben gynaecoloog.”

“Ik ben gynaecoloog en moet toegeven dat wanneer sommige patiënten binnenkomen, ik opgewonden raak.”

“Het lijkt erop dat de meeste jonge vrouwen denken dat ‘snel uittrekken’ een effectief anticonceptiemiddel is.”

“Ik probeer mijn patiënten altijd op hun gemak te stellen voordat we beginnen. De meesten van hen stress dagen voor hun bezoek. Ik wil alleen maar dat ze vertrekken met het gevoel dat het niet zo erg is als ze vrezen.”

Gynaecologen bekennen

“Ik ben gynaecoloog. Maar ik haat het om naar de gynaecoloog te gaan.”

“Vandaag kon ik een vrouw ruiken zodra ze de kamer binnenkwam. Zo triest dat sommige mensen niet voor zichzelf zorgen.”

“Jonge mensen zijn tegenwoordig helemaal gek!”

“Er was eens een vrouw die me recht in mijn gezicht sloeg.”

“Het is van onschatbare waarde om de gezichtsuitdrukkingen van mensen te zien als ze horen dat ik gynaecoloog ben. Vrouwen – mijn werk is heel belangrijk voor uw gezondheid. Dus stop met doen alsof ik iets raars doe.”

“Een vrouw had 36 dagen lang geen seks gehad en begon te kreunen toen ik haar aanraakte. Ze heeft nu een andere gynaecoloog…”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven