Dit vette huis op Funda heeft een eigen snackmuur

Er zijn mensen die dagelijks het internet afstruinen op zoek naar een huur-of koopwoning. Funda is daar een hele geschikte website voor. Hier kun je vaak pareltjes spotten. Maar soms verschijnen er opvallende woningen. Zó opvallend, dat ze het internet veroveren.

Speuren

Sommige mensen speuren zogezegd graag op Funda. Dat is ook goed, want zo kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor je eigen woning.

Wanneer je de inrichting van je eigen woning helemaal zat bent, kun je door lekker te speuren zien hoe anderen leven. En nieuwsgierig als Nederlanders zijn aangelegd, is dat nooit verkeerd.

Maar door regelmatig op Funda en andere woningsites te kijken ben je ook op de hoogte van de prijzen op de woningmarkt. Dat heeft voordelen.

Dit vette huis op Funda heeft een eigen snackmuur

Snackmuur

In het Noord-Brabantse Riel staat momenteel een schittende woning te koop. In eerste instantie zie je niets opmerkelijks, maar hier komt het voordeel van binnenkijken om de hoek.

Want zodat je de foto’s van de keuken bekijkt, lijkt het net alsof je middenin de FEBO terecht bent gekomen. De woning is namelijk voorzien van een snackmuur. Hoe vet is dat!?

De huidige eigenaren hebben ervoor gekozen een wit betegelde snackwand te bouwen. En dat is niet het enige, want er zijn ook naambordjes bij gemaakt.

De bordjes met ‘hamburger’, ‘kipcorn’ en ‘gehaktstaaf’ geven mooi verlicht aan waar de bijbehorende snacks thuishoren. En dat is natuurlijk uniek.

Dit vette huis op Funda heeft een eigen snackmuur

Het werkt

We horen je al denken: dit werkt niet. Maar het werkt wel! Makelaar Rentmeester laat weten aan Hart van Nederland dat je jouw kroketten, frikandellen en/of andere snacks er gewoon in kunt leggen.

Het optrekje is niet goedkoop. Mensen die interesse hebben, moeten beschikken over een volle portemonnee. Voor maar 1,3 miljoen euro (vraagprijs) kun je de woning kopen. Maar, dan hoef je in ieder geval niet meer naar de snackbar. En dat is ook veel waard!

Beeld:  Rentmeester Makelaardij

Scroll naar boven