Een Franse professionele dierenfotograaf, Jean-Michel Labat, fotografeerde een speciaal huisdier en de foto’s gingen vrijwel meteen viraal! Ontmoet de kat Narnia, een schattige Britse korthaar die de koninklijke camerabehandeling in haar huis in Frankrijk krijgt! Veel foto’s van deze uniek gekleurde kat maken krantenkoppen over het hele internet en mensen stonden versteld van Narnia’s vachtpatroon!

Mevrouw Labat heeft de unieke looks van de kat perfect vastgelegd via fotografie, waarbij de kleuren hoogst waarschijnlijk plaatsvond in de vroege stadia van ontwikkeling in de baarmoeder van Narnia’s moeder. Blauwogige Narnia werd geboren op 28 maart 2017 en werd verzorgd door zijn fokker Stephanie Jimenez. Hoewel de exacte oorzaak van het opvallende uiterlijk van deze specifieke kat onbekend is, zijn andere katten met dit mysterieuze vachtpatroon bekend als chimera’s.

BEKIJK OOK  Vrouw die zei dat ze tien kinderen had gebaard verzon de zwangerschap

Het album heette ‘Chatterie de la Grace’, wat zich in het grofweg vertaalt naar Cattery of the Grace. ‘Chat’ verwijst naar een kat in het Frans en haar album bevat meerdere foto’s van Narnia – van haar tijd als een jong kitten tot een volledig volwassen katachtige!

Kijk hoe schattig Narnia is als een kitten – ze was toen zo klein!

Narnia’s tweekleurige vachtpatroon paste goed bij haar, in de fotografie en het appartement van mevrouw Labat!

Tegenwoordig is Narnia nog steeds heel erg bedreven door mevrouw Labat – en we weten allemaal waarom!

Bekijk hieronder de video van de schattige kat:

Bron: Innerstrength


Like it? Share with your friends!