Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met seks, nummer 7 is echt eng

Er zijn maar weinig dingen in het leven die te vergelijken zijn met fantastische seks met iemand waar je echt om geeft. Natuurlijk, als je een gezonde relatie hebt, is het aanzienlijk gemakkelijker (en leuker) om je seksleven actief te houden dan anders het geval zou zijn.

De passie in de slaapkamer neigt echter een beetje af te nemen naarmate de jaren verstrijken, maar dat is gewoon iets waar je doorheen moet werken. Zoals je snel zult leren, kan het hebben van seks geen negtaieve gevolgen hebben!

Niet vrijen zal leiden tot veranderingen in je lichaam, dus zorg ervoor dat je werkt aan een actief seksleven – het is de moeite waard alleen al vanwege de gezondheidsvoordelen, maar het belangrijkste is dat het gewoon leuk is!

Hier zijn 7 dingen die gebeuren als je stopt met rollen in het hooi!

1. Je immuunsysteem wordt zwakker en je wordt vaker ziek
Studies tonen aan dat mensen met een minder actief seksleven een zwakker immuunsysteem hebben. Dat betekent dat ziektes en infecties waarschijnlijker van invloed zijn op je lichaam. Uiteindelijk zal het ertoe leiden dat je vaker ziek wordt.

2. Je wordt geïrriteerd en gestrest
Mensen met meer seks hebben minder kans op stress. Dat komt omdat seks antistress hormonen vrijgeeft en je meer ontspannen maakt. Seks maakt je ook minder prikkelbaar.

3. Je krijgt het moeilijk om opgewonden te raken
In veel opzichten is seks hetzelfde als trainen. Hoe minder je het doet, hoe slechter je je zult voelen. En zoals bij de meeste sporten, oefening baart kunst. Als je niet oefent, wordt het de volgende keer moeilijker. Mannen kunnen problemen krijgen met het krijgen van erecties en vrouwen kunnen het moeilijk krijgen om een ​​orgasme te krijgen.

4. Je dromen kunnen veranderen
Het komt vaak voor dat je van seks droomt als je seksleven slecht is. Sommige mensen krijgen levendige seksdromen en kunnen orgasmen in hun slaap hebben. Maar seksdromen hebben is gebruikelijk. Ongeveer 8 procent van de dromen houdt een soort van seksuele activiteit in, volgens een studie van de Universiteit van Montreal, waarbij vrouwen het net zo vaak krijgen als mannen in het dromenland.

Nog meer bizarre veranderingen staan op de volgende pagina! Vooral nummer 6 zal je verbazen! Kijk snel verder..