Dit is waarom de Kreeft en de Leeuw zulke positieve sterrenbeelden zijn

Dit is waarom de Kreeft en de Leeuw zulke positieve sterrenbeelden zijn

Niet iedereen gelooft in sterrenbeelden, maar voor degenen die hier wel in geloven hebben wij goed nieuws voor de Leeuw en de Kreeft. Elk sterrenbeeld is anders, maar hier hebben wij de redenen waarom de Kreeft en de Leeuw zulke positieve sterrenbeelden zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als jij een Kreeft bent dan weet je waarschijnlijk al van jezelf dat je heel gevoelig bent. Ook ben je heel familiar en vertrouw je puur op je eigen intuïtie. Juist omdat je zoveel voor anderen wilt zorgen vergeet je soms aan jezelf, maar dat maakt jou voor wie je bent en daarom ervaren jou als een lief en vertrouwd persoon! Niks mis om af en toe ook aan jezelf te denken dus.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ondanks dat je graag in het middelpunt van de belangstelling wil staan ben je heel open om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast ben jij ook niet bang om je mond open te trekken aangezien eerlijkheid iets is wat heel hoog in jouw vaandel staat. Tot slot ben jij goed in het vermaken en entertainen van anderen door middel van je ijzersterke verhalen. Blijf vooral jezelf!

Ben jij of ken jij een Kreeft of Leeuw en herken je deze eigenschappen? Deel deze dan vooral met anderen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven