Dit is volgens vrouwen de ideale lengte van een penis

Een van de oudste vragen waar mannen zich druk om maken: doet de grootte van de penis ertoe? Deze kwestie is al sinds mensenheugenis een onderwerp van gesprek. Zowel vrouwen als mannen kunnen hun eigen individuele mening over het onderwerp vormen.

Essentieel voor een goed seksleven?

Veel mensen denken nog steeds dat de grootte van de penis essentieel is voor een goed seksleven, terwijl anderen stellen dat hoe je het gebruikt, in combinatie met je vingers en mond, het verschil maakt. Maar welke van deze theorieën is juist?

En als maat daadwerkelijk verschil maakt, welke maat is dan het beste? Volgens een onderzoek doet de maat er een beetje toe, en sommige maten zijn beter dan andere, aldus Ladbible. Nicole Prause, Ph.D. is een Amerikaanse neurowetenschapper die onderzoek doet naar menselijk seksueel gedrag, verslaving en de fysiologie van seksuele respons.

Onderzoek

Ze ontdekte dat eerdere studies over het onderwerp niet overtuigend leken. In veel van hen moesten vrouwen de gewenste maat kiezen uit een papier met tekeningen of afbeeldingen van verschillende penissen. Het blijkt dat de meeste mensen slecht zijn in het inschatten van de werkelijke grootte door alleen maar naar een stuk papier te kijken.

Er zit een verschil in situaties. Zo is de ‘ideale grootte’ van een penis voor een one-night stand rond de 16,2 centimeter lang en een omtrek van 12,7 centimeter. Als het echter gaat om een partner voor een langer periode, ligt de grootte iets lager, namelijk 16 centimeter lang met een omtrek van 12,1 centimeter.

Voordat je in paniek raakt: De studie toonde ook aan dat penisgrootte geen prioriteit heeft wanneer vrouwen op zoek zijn naar een mannelijke partner. In plaats daarvan belandde het heel ver beneden in de lijst met gewenste kwaliteiten, ongeveer op dezelfde plek als de kleur van de ogen en welke auto mannen rijden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven