Dit is de top 5 mannenparfums (volgens vrouwen)

Dit is de top 5 mannenparfums (volgens vrouwen)

Als je indruk wilt maken op de vrouwtjes, is persoonlijke verzorging natuurlijk erg belangrijk. De kapper en schone kleren zijn hierbij de basis, maar een lekker geurtje kan ook veel verschil maken. Maar welke parfums slaan echt aan onder vrouwen?

Voordat we die top 5 prijsgeven (althans, dat hebben vrouwelijke leden van de website Manly.nl netjes voor ons gedaan) is het belangrijk om te weten dat iemand slechts 26 seconden nodig heeft om een mening over jou te vormen. Een van de belangrijkste peilers hievoor, is hoe iemand ruikt.

Dat zorgt niet alleen voor een meer positieve mening, maar is ook van invloed op de seksuele aantrekkingskracht. Enorm veel vrouwen hechten waarde aan hoe hun date of partner ruikt. En dus is dit artikel van levensbelang voor mensen die zichzelf een goede dienst willen bewijzen.

1. Paco Rabanne – 1 Million

Op nummertje 1 staat het geurtje 1 Million van Paco Rabanne. Maar heeft niet iedereen die inmiddels? Ja, zo’n beetje wel. Dat neemt echter niet weg dat vrouwen er he-le-maal weg van zijn.

Dit is de top 5 mannenparfums (volgens vrouwen)

2. Bleu de Chanel

Op nummer twee zetten vrouwen Bleu de Chanel van…Chanel! We zullen geen heel verhaal beginnen over de aroma met amber en muskus, maar ook op deze geur slaan vrouwen enorm aan.

Trouwens, Chanel heeft niet alleen de geur uitgebracht maar ook producten waarmee mannen zich kunnen scheren en waarmee mannen kunnen douchen. Aanradertje dus.

Dit is de top 5 mannenparfums (volgens vrouwen)

Op de volgende pagina vind je nog 3 top-parfums (volgens vrouwen dus)

Scroll naar boven