Dit is de nieuwe beeldschone vriendin van Rico Verhoeven

nieuwe vriendin Rico Verhoeven

Een tijdje geleden was de relatie tussen Rico en zijn oude vriendin Jacky helaas voorbij, maar afgelopen tijd waren er enorm veel roddels op het internet over de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven. We hebben zojuist te horen gekregen dat het de roddels kloppen en dat Rico een nieuwe vriendin heeft!

nieuwe vriendin Rico Verhoeven

Nieuwe vriendin Rico Verhoeven

De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven is Naomy Van Beem die 31 jaar oud is en uit Amsterdam komt. Naomy is personal trainster en is voornamelijk bekend van social media.

Naomy Van Beem

Er werden al een tijdje beelden verspreidt dat Rico met een andere vrouw gespot was en dit lijkt nu helemaal te kloppen. Iemand die bij Rico in de buurt woont zegt er het volgende over:“Haar witte auto staat wel vaker voor de deur bij Rico, deze week zelfs meerdere dagen. Het ziet ernaar uit dat zij daar tegenwoordig ook slaapt”.

Niet waar

Het management van Rico zegt echter dat het niet waar is. “Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig” zeggen ze. Afgelopen vrijdag was Rico te gast bij Jinek waar relatiegeruchten naar boven werden gehaald. “Dat ik met iemand gezien ben. En dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. Iedereen neemt het dan over, dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven