DIT is de bloedmooie vriendin van Willem Engel (FOTO’S)

Je kunt Willem Engel misschien kennen als dansleraar of de man achter de actiegroep Viruswaarheid. Nu heeft de man in kwestie nog een andere titel op zijn naam staan. Namelijk de man met een bloedmooie vriendin.

Engel heeft ondertussen al vele bijzondere uitspraken gedaan – vooral over het corona-beleid -, maar ook over de overstromingen in Limburg afgelopen zomer. Deze waren volgens Willem gewoon in scène gezet. En bepaalde keuzes van Poetin begrijpt hij ook wel. Een man met een mening is het zeker, maar die mening wordt door een bepaald iemand erg gewaardeerd. Namelijk zijn vriendin Dorien Rose.

Voor velen ook geen onbekende, de 38-jarige schitterde in 2018 namelijk in Temptation Island VIPS. Ze heeft ook al eerder in verschillende films gespeeld, maar speelt nu een hoofdrol in het leven van Willem Engel. Overigens is dit niet haar eerste serieuze relatie, twee jaar geleden trouwde ze nog met naar eigen zeggen ‘de liefde van haar leven’, maar dat huwelijk strandde na acht maanden.

Over de arrestatie van haar nieuwe liefde heeft ze niet veel goeds te zeggen. “Welkom bij de politiestaat der Nederlanden. Als mensen het systeem door hebben worden ze opgesloten.”

Als Willem weer thuis komt zit er in ieder geval een prachtige vrouw op hem te wachten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven