Dit is de beeldschone vrouw van PVV-leider Geert Wilders

Iedereen in Nederland kent Geert Wilders wel. Hij is de leider van de Partij voor de Vrijheid, afgekort als PVV. Maar veel mensen vragen zich wel eens af wie Geert nou eindelijk is en wie zijn vrouw is.

Vrouw van Geert Wilders

Geert Wilders is al 28 jaar getrouwd met zijn vrouw genaamd Krisztina. Krisztina Wilders staat altijd achter hem en helpt hem vaak met zijn werk. Krisztina en Geert hebben elkaar ontmoet in een bar meer dan 30 jaar geleden. In die tijd zat Geert nog niet eens in de politiek en was hij nog met hele andere dingen bezig.

Krisztina komt uit Hongarije en is een diplomate en ze zijn in Budapest getrouwd. In een oud interview met weekblad de Story zegt Geert het volgende over de ontmoeting met zijn vrouw:

“We hebben elkaar hier in Den Haag ontmoet. Bij een kroeg op het Plein. Dat was eind jaren 80. Ik werkte in Zoetermeer bij de Sociale Verzekeringsraad. Zij had een baan in Den Haag. Ik was meteen totaal tot haar aangetrokken! Daarom heb ik erg mijn best gedaan. Volgens mij heeft het bij haar iets langer geduurd voordat de verliefdheid kwam.”

Het kan best zwaar zijn als je dacht en nacht beveiligd wordt want niet alleen Geert wordt beveiligd want ook zijn vrouw heeft bescherming nodig. In een interview met Libelle zegt Geert echter dat ze het niet heel erg vind en er allemaal prima mee om kan gaan:

”Ze moet wel ongelooflijk van me houden. Anders was ze ruim twaalf jaar geleden al weggeweest.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven