Dit is de beeldschone vriendin van Diederik Jekel

We kennen de 36-jarige Diederik Jekel allemaal wel van tv. Hij is een schrijver, presentator en wetenschapsjournalist en is de afgelopen tijd veel op tv om zijn mening en expertise over het coronavirus te delen maar nu heeft hij toch eindelijk de liefde gevonden.

Hij besloot om naar Instagram te gaan en zijn vriendin aan de wereld te laten zien. Diederik is erg blij omdat hij het druk had met werk maar nu heeft hij toch eindelijk een vriendin.

Vriendin Diederik Jekelen

‘In deze nare corona maanden zie ik nauwelijks vrienden of familie. Maar om te voorkomen dat je helemaal gek wordt of vitamine D-tekort krijgt moet je samen af en toe lekker wandelen in de buitenlucht. Vorige week in de sneeuw en nu zonder jas en dat voelt zo onwijs fijn’ liet hij via Instagram weten.

Hier hebben wij nog wat meer foto’s gevonden.

In een gesprek met RTL Boulevard zei hij: ‘Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt, maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren. Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven