Dit hotel in Aspen heeft een eigen Berner Sennenhond die je ’s nachts in bed stopt

Als je het verdwalen in de winter in de wildernis van Colorado niet als een ontspannende vakantie beschouwt, wat dacht je dan van lekker opwarmen met een grote Berner Sennenhond?

Kitty Jacob Astor IV is de harigste bewoner van het St. Regis Aspen Resort en de eerste hond die daar woont. Ze werd geboren in juli 2018 en werd rond Kerstmis aangekondigd als de eerste merkhond van St. Regis.

Appartementtherapie is vernoemd naar de oprichter van het hotel, John Jacob Astor IV, en houdt ervan gasten te begroeten en met kinderen te spelen. Hij zal zelfs langskomen bij je suite om je ’s nachts in te stoppen!

Kitty heeft de hele winter interactie gehad met hotelgasten, en er zijn genoeg Instagram-afbeeldingen om het te bewijzen. Maar hij wil niet de hele dag binnen blijven. Er zijn veel besneeuwde heuvels om te verkennen en Kitty houdt ervan om de paden te bewandelen.

View this post on Instagram

My Après drink of choice? Snow. Bowls of snow.

A post shared by Kitty Jacob Astor IV (@kittythebernese) on

Als je je reis naar Aspen nog niet hebt geboekt, zet deze dan op je lijst en maak je hele gezin klaar. Het beste deel van de St. Regis is niet de warme grijns van Kitty, maar het feit dat alle huisdieren welkom zijn in het hotel. Voor een eenmalige $25 en een $25 per dag, staat St. Regis gasten toe hun honden mee te nemen.

Terwijl je de hellingen raakt en de culturele attracties van Aspen bekijkt, kan je hond rusten in luxe, of uitrusten van het avontuur in de eigen uitrusting voor honden van het hotel. Ze voorzien je zelfs van kakzakken tijdens je verblijf.