Voor de mensen die het nog niet wisten: Bridget Maasland heeft na een periode weer geluk in de liefde te voelen. Ze is momenteel helemaal hoteldebotel met haar nieuwe crush Christian. De presentatrice heeft nu laten weten nooit meer te hard van stapel te willen lopen. Dit komt na het debacle met Hazes.

Podcast Interview

In een nieuwe aflevering van haar podcast Bridget & Friends heeft ze dit aan het licht gebracht. Het nieuwste onderwerp in haar show staat volledig in teken van de liefde.

Opvallend was dat ze het eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt om verliefd te zijn. Ze zegt hierover: “Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. Want denk ik: dat is helemaal niet leuk, ik ben als mezelf veel leuker.”

Relatie met André

Haar relatie met Hazes heeft erin geresulteerd dat ze op een andere manier naar verliefdheid is gaan kijken. Niet heel gek ook als je erover nadenkt: “Misschien wel omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid. Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen.”


Like it? Share with your friends!