Dit gaat het de nieuwste aanwinst van K3 verdienen – “Wauw..”

Julia Boschman won afgelopen zaterdag de finale van de SBS6 show K2 zoekt K3. Nu is er nieuws naar buiten gekomen dat de zangeres waarschijnlijk niet veel meer dan modaal gaat verdienen. Althans, dat heeft Yvonne Coldeweijer vertelt. Zij deed ooit ook auditie.

Betrouwbare bron

Wat blijkt? De finalisten moesten voor de uitzending al een contract tekenen: “Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion dat de laatste vier finalisten een contract hebben moeten tekenen voor vijf jaar! Julia moet dus verplicht vijf jaar in K3 blijven.”

Maar het wordt nog gekker: Toen de finalisten hun contract ondertekenden, wisten ze nog helemaal niet wat ze zouden gaan verdienen: “De bedragen in het contract waren classified (dus zwarte balkjes ervoor). Ze hebben dus allemaal moeten tekenen terwijl ze nog niet wisten wat ze zouden gaan verdienen… Wauw.”

“Als je mijn K3-video hebt gezien op YouTube weet je dat ik in de tijd van Josje auditie heb gedaan voor K3 (voordat ik bij Telekids kwam) en toen moesten de laatste 30 meiden allemaal een contract tekenen, waarin een bedrag stond vermeld van 3200 euro bruto per maand…”

Oude K3 wel steenrijk

De dames die jaren geleden begonnen als K3 zijn echter wel steenrijk geworden. Misschien hadden deze meiden iets meer verstand van onderhandelen: “De oude K3 met Karen en Kristel hadden helemaal in het begin een percentage op de merchandise onderhandeld, dus je begrijpt wel dat die LOADED zijn. De nieuwe K3’tjes hoeven het in ieder geval niet voor het geld te doen!”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven