Discipel Rinus voorspelt een ramp: ”We hebben nog maar een week”

Discipel Rinus voorspelt een ramp: ''We hebben nog maar een week''

Het is vandaag niet zo’n fraaie dag. Als we Rinus mogen geloven, een bijbelanalist, hebben we nog maar erg kort te leven. Rinus meldt aan Omroep PowNed dat de wereld deze week vergaat. Althans, een kwart van de wereldbevolking gaat het loodje leggen.

Met Rinus moet je niet spotten. Verslaggever Mark Baanders van de omroep gaat langs bij Rinus Jantz en krijgt meteen een warm welkom: ”Hallo, Oskar!”

HIJ leid alles

Volgens Rinus is er maar een iemand die de touwtjes in handen heeft van het aardse leven. ”Dat is die ene grote”, zegt Rinus terwijl hij met zijn vinger naar boven wijst. ”Op zijn manier”

”Er is een God, dus er is ook maar een waarheid”, zo zegt de zelfbenoemde profeet met enige frustratie. ”Er bestaan dus geen 4.200 verschillende waarheden. Er bestaan wel ongeveer 4.200 religies, maar dat zijn allemaal leugens. Stuk voor stuk. God liegt niet, een dominee wel.”

Discipel Rinus voorspelt een ramp: ''We hebben nog maar een week''

‘Dominees zijn scheinheilig’

Rinus heeft niks met dominees: ”Die zijn allemaal schijnheilig. Ze liegen aldoor. Wie heeft de Bijbel geschreven?” Mark zegt dat het de hand van God was. ”Ook dat is een leugen.”

”Twee miljard mensen gaan weg”

Rinus is heel serieus. ”Eerst hebben we de opname van twee miljard lieve, gelovige mensen. Nederige mensen. Dat wordt dan opgebouwd uit de acht miljard mensen van de huidige wereldbevolking.”

”Openbaring zes, zeven en acht zeggen heel duidelijk dat een vierde deel van de mensheid, ged00d zal worden. Door WW3, Covid (de pest), de honger en door menselijke wilde beesten. Deze vier factoren zullen de d00dsoorzaak zijn twee miljard mensen.”

1 oktober

Volgens de Bijbelprofeet zal Vladimir Poeten voor 1 oktober het loodje leggen. ”Een wereldleider. Er is mij dan niet specifiek verteld dat het om Poetin gaat”, aldus Rinus.

Mark: ”Door wie is jou dit allemaal verteld dan?” Rinus: ”Door God persoonlijk. Hij spreekt via mijn gedachten. Hij laat mij dat lezen wat ik nodig heb voor mijn vorming.”

Discipel Rinus voorspelt een ramp: ''We hebben nog maar een week''

Op 1 oktober zal het zover zijn. Dan moeten we volgens Rinus afscheid gaan nemen van twee miljard mensen. Het gaat drie dagen duren.

Meteorenregen

Rinus geeft aan dat WW3 over een paar dagen zal starten. Na drie dagen zal die al ophouden, door een meteorenregen. ”Het Armageddon!”

”Ook dit gaat drie dagen duren. Een derde deel van de totale aarde zal in vlammen worden opgeslokt. Hierdoor zullen ook een hoop ongelovigen vallen.”

”God discrimineert niet. NOOIT!”.

Geen twijfel

Wanneer Mark vraagt of Rinus wel eens twijfelt, wordt de man bijna kwaad. ”Dat is een hele foute gedachte. Een knecht van God twijfelt niet. Ik ben een discipel van de eindtijd. Binnen veertien dagen, weet ik dat inderdaad de helft van de bevolking op aarde is gehalveerd.”

”Het eerste deel, twee miljard mensen, gaan door de eerdergenoemde factoren. De rest zal verbranden door meteorieten. Ik ben een profeet, en ik zeg wat ik zeg.”

”Het is aan de mens zelf om het te onderzoeken.”

Profeet Rinus weet het zeker: wereld vergaat bijna!

 

Scroll naar boven