Discipel Rinus voorspelde einde van de wereld maar zat mis, komt met nieuwe datum

Discipel Rinus voorspelde op 21 september dat de wereldbevolking binnen week week een kwart van onze aardbewoners zou wegnemen. Dat is niet gebeurd.

Twee miljard mensen

In de video die bij PowNed verscheen sprak Rinus, die informatie kreeg van God, over een aantal zaken. Allereerst zou een wereldleider het loodje leggen.

Discipel Rinus voorspelt een ramp: ''We hebben nog maar een week''

Dat zou Vladimir Poetin zijn. Maar die leeft nog. Voorts zou het op 1 oktober gaan gebeuren: twee miljard mensen zouden naar het hiermaals vertrekken.

Maar dat gebeurde allemaal niet. En dus gaat Mark Baanders terug naar Rinus Jantz. En dat werd een zeer ongemakkelijk gesprek.

‘Toestemming om te liegen’

Rinus vertelt dat hij als profeet toestemming heeft gekregen om te liegen. ”Ik ben de discipel van de eindtijd. In deze functie heb ik die toestemming.”

‘Allah is Satan’

Rinus vervolgt: ”God is duidelijk. Katholieken? Hij veracht ze. Ze zullen weggevaagd worden. Dat geldt ook voor moslims. Wat is een moslim? Anders gezegd: wie is Allah? Allah is Satan. Niets meer en niets minder.” Dat zijn nogal woorden die hij bezigt.

Discipel Rinus voorspelde ramp maar zat ernaast en legt uit waarom

Waarheid

Maar goed, de discipel heeft dus bewust iedereen voor de gek gehouden omdat hij toestemming heeft gekregen daarvoor. ”Er is 00rlog gevoerd.”

”Het is de waarheid wat ik zeg. Niet op die ene datum. Maar ik twijfel niet, dat heb ik je de vorige keer ook al verteld. Ik heb geen enkele twijfel. Ook niet als ik lieg.”

Rinus schopt verslaggever de deur uit

Baanders zegt dat hij niet zo zeer in God gelooft. En dan wordt Rinus nijdig. ”Nog 1 keer en je gaat eruit.” Mark lokt hem nog iets verder uit en noemt de aarde ‘mooi’.

Discipel Rinus voorspelde ramp maar zat ernaast en legt uit waarom

”Wij maken er een fantastisch leven van op deze aarde. Iedereen heeft het recht om op deze planeet te leven.”Niemand hoeft hier verwacht te worden. Wij maken hier een fantastisch leven van.

Maar dat vindt Rinus ook niet leuk: ”Jouw hooghartigheid spuit eruit. Jij bent een knecht van de Satan. Jij denkt dat je door homo of lesbisch te zijn dat je een beetje liefde kan doen? Lazerstraal een end op vent. Een homo is niet goddelijk. Dat is des Satans.”

Baanders, die openlijk uitkomt voor zijn mannenliefde, hoort het verbaasd aan. Hij blijft stil, en vertrekt dan. Ontzettend ongemakkelijk. Beelden:

Scroll naar boven