Dieven in België dringen babykamer binnen en doen waar elke ouder voor vreest

Dieven in België dringen babykamer binnen en doen iets vreselijks

De 29-jarige Jason Erebout en Océane Crépel (27) uit het Belgische Oostende zijn kapot van verdriet. Het hardwerkende koppel kreeg vorig weekend ongewenst bezoek van inbrekers. De dieven gingen zo ver dat zelfs de babykamer werd doorzocht.

Het jonge koppel is er kapot van. Toen ze thuiskwamen merkten ze dat er was ingebroken. De daders hebben de woning in zijn geheel doorzocht en kwamen al snel uit bij de kluis. Openbreken mislukte, dus hebben ze de kluis maar in zijn geheel meegenomen.

In de kluis zat overigens een fors bedrag. ”Het zijn de spaarcentjes voor onze dochter van drie en zoontje van zes maanden. We werken allebei in de horeca en legden al onze fooien aan de kant. Nu is dat allemaal weg”, aldus een diep bedroefde Jason.

Kinderkamer

Op de beveiligingscamera is te zien hoe de inbrekers ook de babykamer hebben doorzocht naar waardevolle spullen. Een inbreker kruipt zelfs onder het ledikantje door om te zien of hij nog wat kan vinden. Jason en zijn vriendin zijn kapot van verdriet: ”Het enige dat we kunnen hopen is dat de daders snel gepakt worden.”

Scroll naar boven