Dierenmedium onthult: dit is de laatste gedachte van honden over hun baasjes voordat ze heengaan

Dierenmedium onthult: dit is de laatste gedachte van honden over hun baasjes voordat ze heengaan

Een huisdier verliezen is hartverscheurend. Wanneer je ooit een kat, of bijvoorbeeld een hond kwijt bent geraakt weet je hoe moeilijk dat is. Het dier dat jarenlang trouw aan je zijde stond, loopt ineens niet meer door de kamer of slaapt bij je op bed.

Contact leggen

Maar omdat ze er fysiek niet meer zijn, hoeft dat nog niet te betekenen dat ze niet meer bij je zijn. Dat stelt Nancy Mello, die naar eigen zeggen met dieren kan praten.

Nancy gelooft dat wanneer een dier heengaat, ze daarna proberen om contact te leggen met hun baasjes om hen te laten weten dat ze hen missen en hun niet vergeten zijn.

Aan de Britse krant Mirror zegt Nancy er het volgende over: ”Huisdieren hebben de behoefte om, nadat ze zijn heengegaan, ons te laten weten dat ze ‘okee’ zijn en bij ons blijven.”

@nancy.mello #answer to @Official_Smallville when an animal passes, who greets them? #animalcommunication #animalcommunicator #petpsychic #petpsychicreading #petcommunicator #petcommunication #animalpsychic#petmedium #caninecommunication #felinecommunication #talktoanimals #petreincarnation #reincarnation ♬ original sound – Nancy

Signalen

”Dieren zijn getuige van ons rouwproces om hen en willen ons helpen met het rouwproces. In de eerste dagen dat ze niet meer op aarde zijn, sturen ze hun baasjes signalen. Maar het kan ook voorkomen dat het enkele weken duurt voordat je een signaal krijgt.”

”Je moet het vergelijken met het heengaan van een persoon. Dan heb je soms ook het gevoel dat diegene bij je is. Met honden is dat hetzelfde.”

”Ik denk niet dat huisdieren ons missen in de vorm hoe wij er traditioneel over denken, maar ik zie dat honden er alles aan doen om hun baasjes te helpen met het verwerken.”

Dieren plannen heengaan

Nancy, afkomstig uit het Amerikaanse Conneticut, gelooft dat honden en katten precies weten wanneer ze het leven laten. Nancy beweert ook dat dieren zelf bepalen of ze reïncarneren en terugkomen op aarde.

”Dieren weten niet alleen wanneer hun einde nabij is, ze plannen het ook. Elk dier is autonoom en heeft zijn/haar eigen dingen die hij/zij leuk vindt. Sommige dieren willen hun laatste dag in de zon doorbrengen, terwijl andere dieren nog een keer genieten willen van hun favoriete maaltje.

”Sommige honden willen bijvoorbeeld naar de hemel gaan bij hun favoriete boom, terwijl anderen juist in het bijzijn van mensen hun laatste adem willen uitblazen.”

Dieren in de hemel

Nancy beweert dat ze al sinds kind af aan de mogelijkheid om met dieren te praten heeft ontwikkeld. Sinds een paar jaar is ze ook in staat om contact te leggen met dieren die niet meer op aarde rondlopen.

”Wanneer honden naar de hemel gaan, hebben ze totale vrede. Ze worden gegroet door andere dieren die ze hebben gekend in het vorige leven. Of het nu om een kat uit de buurt gaan, of door een eekhoorn die ze wel eens in een boom hebben gezien. Maar ze zijn ook verbonden met jouw eerdere huisdieren.”

”Honden worden daarnaast ook gegroet door mensen, inclusief de mensen die zij nooit hebben gezien maar die wel dichtbij jou hebben gestaan. Ze gaan naar dezelfde plek als mensen.

Nancy doet ook aan consulten. Wil jij weten hoe het met je hond of kat gaat? Dan kun je haar een bericht sturen via TikTok op het account @nancy.mello

Scroll naar boven