Diane (60) gaf 100.000 euro uit aan vriendje (26) in Sri Lanka en eindigt met niets

Diane (60) gaf 100.000 euro uit aan vriendje (26) in Sri Lanka en eindigt met niets

De 60-jarige Diane De Zoysa uit Schotland geloofde echt in liefde op het eerste gezicht. Met de nadruk op geloofde. Ze dacht met Priyanjana (26) de man van haar leven gevonden te hebben, maar eindigde met een trauma.

Zeven jaar geleden leerde Diana de Sri Lankaanse jongen kennen tijdens een vakantie. Hij werkte in het hotel waar Diane en een vriendin verbleven.

Na een beetje flirten werden er telefoonnummers uitgewisseld. Toen ze weer thuis was, bleven ze contact houden. Na zes maanden wist Diane het zeker: met hem wil ik trouwen.

Verhuizen

Na een lat-relatie van twee jaar neemt Diane dan een rigoureuze beslissing. Ze verkoopt haar woning en vertrekt definitief naar Sri Lanka.

Het geld dat haar huis heeft opgeleverd, spendeert ze aan het bouwen van een nieuwe woning in Sri Lanka. Ook koopt ze een minibusje voor Priyanjana.

Hij moet namelijk naar zijn werk en doet dat elke dag lopend. Ze vindt het zo zielig dat hij een mooie bus mag uitzoeken, aldus Diane tegen MailOnline.

In het begin was er geen vuiltje aan de lucht, maar dat verandert snel. Haar echtgenoot is soms dagenlang weg en dat zit Diane niet lekker.

Diane (60) gaf 100.000 euro uit aan vriendje (26) in Sri Lanka en eindigt met niets

Ze denkt dat hij een tweede vrouw heeft. Wanneer ze door zijn spullen neust, komt ze een tweede huwelijkscontract tegen.

Alles kwijt

Vorig jaar mei liep het vervolgens pas echt uit de hand. Haar man wordt in de woning van een vriend geliquideerd.

De mannen die daar verantwoordelijk voor zijn, persten hem af. Ze dachten dat Priyanjana rijk was, dankzij de woning en het busje dat Diane had betaald. Hij betaalde zijn afpersers, maar die wilden telkens meer.

Wanneer haar man niet meer leeft, wil Diana van het huis af en terug naar Schotland. Dat lukt echter niet, want het huis staat op naam van haar schoonfamilie.

En die willen haar geen cent geven. Diana heeft niets meer en moet zelfs bedelen om een vliegticket te kunnen kopen.

Dom

Dat is pas deze maand gelukt. Nu ze weer in Schotland is, voelt ze zich ‘enorm dom’. ”Ik dacht dat hij me graag zag, maar dat was duidelijk niet zo.”

”Ik had naar mijn familie en vrienden moeten luisteren. Zij hadden me vooraf af gewaarschuwd voor hem.”

Momenteel verblijft Diane bij familieleden. Ze heeft een advocaat ingeschakeld om de woning alsnog op haar naam te laten zetten. Dat wordt geen gemakkelijke klus.

Scroll naar boven