Deze vrouw leert mannen lesje die haar uitlachen omdat ze een bikini draagt

Deze vrouw leert mannen lesje die haar uitlachen omdat ze een bikini draagt

Shelly heeft veel zelfvertrouwen. En hoewel ze misschien niet past in de nauwe definitie van schoonheid in deze samenleving, is ze momenteel een sterke inspiratie voor vrouwen die zich niet zo lekker in hun vel zitten.

Sommige mensen zijn behoorlijk kortzichtig, en Shelly had een moment met zulke mensen terwijl ze aan het relaxen was op het strand. Ze komt uit Nieuw Zeeland.

vrouw met buikje in bikini

Maar toen zag de vrouw dat sommige jonge mannen naar haar wezen en lachten omdat ze in het openbaar een bikini droeg. Maar ze kon het er niet zo bij laten. Ze benaderde de mannen om hen op hun gedrag te wijzen.

Ze schreef ook een krachtige brief aan zulke mannen.

kale vrouw

De brief legt uit dat door mensen zoals deze, veel mensen zo onzeker zijn over hun lichaam. Vanwege zulke mensen zijn vrouwen ook bang om bikini’s te dragen en verhongeren ze zichzelf ook zozeer dat ze hun gezondheid riskeren om eruit te zien als modellen.

Vanwege deze kortzichtige mensen worden sommige mensen suïcidaal omdat ze als obesitas of anorexia worden beschouwd.

vrouw met kort kapsel

Shelly drong er ook bij ouders op aan om kinderen te leren dat er veel lichaamsvormen zijn en dat verschillende soorten lichamen nog steeds mooi kunnen zijn.

Haar aantrekkingskracht is dat kinderen niet alleen leren naar één lichaamsdeel te kijken en op basis daarvan te beoordelen. De echte schoonheid ligt in de ogen en het gezicht van een persoon, en we moeten leren ze te accepteren, ongeacht hoe ze eruit zien.

vrouw op het strand

Als toekomstige generaties leren om voorbij het fysieke uiterlijk van een persoon te kijken en te accepteren dat schoonheid in alle vormen en vormen komt, kunnen incidenten van vrouwen die worden uitgelachen om het dragen van bikini’s op het strand worden vermeden.

Het bericht kreeg meer dan 60.000 likes en haar vertrouwen verdiende de bewondering van velen. Een aantal van degenen die commentaar gaven, gaf toe dat de post hen meer zelfvertrouwen gaf in hun uiterlijk.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven