Deze voorspellingen van de beroemde Baba Vanga kunnen deze maand nog uitkomen

Deze voorspellingen van de beroemde Baba Vanga kunnen deze maand nog uitkomen

Baba Vanga blijft de wereld maar intrigeren. Ondanks dat de Bulgaarse meestervoorspeller al jaren niet meer onder ons is, leven haar voorspellingen voort.

Nu we ons in de laatste maand van 2023 begeven, is het tijd om te kijken wat december voor ons in petto heeft. Tenminste, volgers de blinde waarzegster dan.

Baba Vanga

Baba Vanga is bekend geworden door de accuraatheid van haar voorspellingen. Ze voorspelde grote wereldgebeurtenissen zoals 9/11 en de benoeming van de Amerikaanse presidenten Barack Obama en Donald Trump correct. Ook wist ze haar eigen heengaan te voorspellen.

Deze voorspellingen van de beroemde Baba Vanga kunnen deze maand nog uitkomen

Ondanks het feit dat ze op 11 augustus 1996 haar laatste adem uitblies, kan ze ook vandaag de dag nog rekenen op een erg grote fanbase.

De mensen die in haar, en in haar voorspellingen geloven, zijn ook degene die haar legende in stand houden. En elk jaar worden er overzichtjes in elkaar gedraaid met wat de mensheid dat jaar kan verwachten. Eerder maakten wij daar al een artikel over voor 2024.

Haar volgers beweren dat 85 procent van de voorspellingen die de blinde helderziende heeft gedaan is uitgekomen. Daar ontbreekt overigens bewijs voor.

Voorspellingen december 2023

Afijn, Baba had ook voor 2023 een paar ‘verontrustende gebeurtenissen’ op de planning staan. Ze voorspelde dat de aarde getroffen zou worden door een zonnevlam met grote gevolgen voor de communicatienetwerken, alsmede stroomuitval en dus duisternis.

Toeval of niet, vorige week kwam NASA met het bericht dat we op korte termijn te maken krijgen met een zonnestorm die ervoor zou kunnen zorgen dat we wekenlang geen internet hebben. Dit werd zelfs overgenomen door De Telegraaf en werd alleen op Trendnieuws al meer dan 1.400 keer gedeeld.

Een andere predictie voor deze maand is de test van een biowapen. Details hierover zijn er eigenlijk niet, maar het testen van zoiets is natuurlijk niet best.

Afwachten

Terwijl we ons in de laatste maand van 2023 begeven, kunnen we dus niet veel meer doen dan afwachten of Baba het weer goed had voorspeld.

Haar status is niet komen aanwaaien en mensen die in haar geloven vrezen het ergste. Maar goed, we zullen pas achteraf weten wat er klopt.

Scroll naar boven