Deze sexy zwembroek is de nieuwste zomertrend van 2022

zwembroek

Inmiddels is de zomer in volle gang, met temperaturen die snel oplopen. Het is bijna tijd voor ons om te genieten van die welverdiende vakantie. Een goede manier om je vakantie te vieren is doormiddel van de nieuwste trends. Toch zullen niet veel mensen zich wagen aan deze shorts.

Zwemshorts

De kleding die sommige mensen dragen op het strand zorgt echter voor gefronste wenkbrauwen. Het blijft voor ons een mysterie hoe sommige trends tot stand komen. Nee bijvoorbeeld deze nieuwe volledig transparante zwemshorts. Deze shots zijn niet voor mensen die zich snel schamen.

We hebben soortgelijke dingen eerder gezien met betrekking tot dameskleding. Nu is het tijd voor de mannen om met bizarre kleding te paraderen op het strand. Let op: het is wel alleen voor mannen die zich niet schamen. Het controversiële merk MaverickSwim heeft, op zijn zachtst gezegd, een merkwaardige kledingstuk ontwikkeld dat veel ophef maakt op sociale media.

beeld: MaverickSwim

MaverickSwim

Ze zijn zo onthullend dat alleen je ondergoed (waarvan we hopen dat mensen het dragen) ‘alle glorie’ kan verbergen. De zwembroek is transparant, dus als je ervoor kiest om het te dragen zonder ondergoed, kan je beter rechtstreeks naar een naaktstrand gaan.

Dus als je zin hebt om deze zomer de nieuwste modetrend op het strand te dragen, kan deze short van jou zijn voor $ 26,99. Ken jij iemand die deze zwembroek wel zal dragen? Deel dit bericht dan vooral met al je vrienden en op Facebook, en laat ons weten in de reacties wat jij ervan vindt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven