Deze moeder volgde drie eenvoudige regels en verloor 110 kilo

Na al het dieet en lichaamsbeweging is Chasity nu 109 kilo kwijtgeraakt in de afgelopen 7 jaar, waarvan 77 van wandelen. Ongelooflijk!

Chasity heeft ook enkele tips gedeeld met degenen die beginnen aan een dieet, waaronder; meer water toevoegen aan je dieet, focus op één klein doel per keer en eet meer fruit en groenten op magere eiwitten en volle granen in maaltijden. Natuurlijk eet ze nog steeds vettig of suikerhoudend voedsel, maar ze beperkt het.

“Alleen al omdat ik afgevallen ben, wil nog niet zeggen dat ik nooit iets slechts eet,” zei Davis. “Het verschil is nu dat we elke dag een zelfgekookte maaltijd eten.”

Afvallen is moeilijk en er zijn zoveel dieet- en fitnessprogramma’s. Het lichaam van iedereen werkt anders en wat goed zou kunnen werken voor de een kan een ramp zijn voor de ander. Daarom houden we van de aanpak van Chasity. Het minste wat je kan doen is gezonder eten en .

“Het leven is zoveel mooier als je gezonder bent,” zei ze. “Ik voel me gewoon goed over mezelf. Ik behandel situaties anders. Ik heb zoveel geleerd. “

Bekijk nu hoe Chasity er nu uitziet:

Geweldig om te zien hoe een eenvoudige aanpassing en consistentie zo veel verschil kan maken! Wij zijn ontzettend trots op Chasity! Deel dit artikel met je vrienden en familie!

Bron: Today